• Voor 23:59u besteld, dinsdag in huis!
  • Gratis verzenden en retourneren va. € 19,95
  • Volledige garantie
  • 100 dagen op zicht

Schoolbord accessoires

Kleuren, tekenen, schrijven en meer. Het kan met de verschillende schoolbord accessoires waaronder verf, potloden, stiften en krijtjes. Bekijk hieronder ons aanbod. 

Onze services

  • Voor 23:59u besteld, dinsdag in huis!
  • Gratis verzenden en retourneren va. € 19,95
  • Volledige garantie.
  • Kies uw afleverdatum.
  • 100 dagen op zicht.
  • Eigen magazijn en voorraad.

Ruime keuze

Diverse extra's

Schoolbord accessoires maken het plezier van je kind nog groter. Er zijn natuurlijk standaard een aantal spulletjes nodig om te kunnen tekenen, schrijven of kleuren. Bijvoorbeeld krijt of een speciale stift die voor een whiteboard gebruikt kan worden. De mogelijkheden zijn echter nog veel groter op het gebied van accessoires voor schoolborden. Een heel simpel voorbeeld daarvan is een papieren rol. Er zijn namelijk meerdere modellen die de mogelijkheid bieden om een rol papier op te bevestigen. Dat maakt het leuk voor kinderen om zich een echte kunstenaar te voelen die op het papier tekeningen kunnen maken. Een volgende keer kan er dan een nieuw stuk papier worden gebruikt. Een ander voorbeeld van schoolbord accessoires is herbruikbare kneedlijm. Dit is een product dat geschikt is om versieringen van te maken en op het bord te plakken. De kneedlijm is herbruikbaar en dat biedt het voordeel dat je kind er steeds weer nieuwe versieringen mee kan maken. Overigens is het kneedlijm ook geschikt om op de muur te plakken, zodat er dubbel plezier aan kan worden beleefd.

Met naam 

Als je kind als een echte kunstenaar aan het werk wil gaan dan zijn er nog meer verrassende schoolbord accessoires beschikbaar. Zo is er een mogelijkheid om een kinderoverall te bestellen. Dat is nog niet alles, want de kinderoverall kan van de naam van je eigen kind worden voorzien. Er zijn diverse maten beschikbaar en ook voor wat betreft de kleur is er genoeg keuze, zoals blauw, groen, roze en rood. De kinderoveralletjes die voor het spelen met de accessoires op het schoolbord aangedaan kunnen worden, zijn al geschikt voor kinderen vanaf 2 jaar. Het assortiment met schoolbord accessoires is gevarieerd en biedt genoeg mogelijkheden om een keuze te maken. Overigens is het doorgaans zo dat de schoolborden geleverd worden inclusief accessoires, zoals krijtjes en een wisser. Per model staat vermeld welke accessoires er bijgeleverd worden. Daarnaast kun je in de aparte categorie met accessoires kijken om te zien wat er nog meer leuk is voor je kind om mee te spelen in relatie tot het schoolbord. Zo kun je naar eigen wens een die van je kind een compleet pakket samenstellen.

© 2024 Schoolbordxl.nl is onderdeel van XLShop