• Voor 23:00u besteld, morgen in huis!
  • Gratis verzenden va. € 19,95
  • Volledige garantie

Houten schoolbord

Een houten schoolbord is echt ideaal als je een voorkeur hebt voor speelgoed dat van natuurlijke materialen is gemaakt. Bij SchoolbordXL.nl kun je daarvoor uiteraard terecht en heb je bovendien de keuze uit een divers aanbod. Wij staan garant voor een uitermate snelle levering in combinatie met de scherpste prijzen en 100 procent garantie.

Onze services

  • Voor 23:00u besteld, morgen in huis!
  • Gratis verzenden en retourneren va. € 19,95
  • Volledige garantie.
  • Kies uw afleverdatum.
  • 100 dagen op zicht.
  • Eigen magazijn en voorraad.

Schoolborden van hout

Natuurlijk materiaal Een houten schoolbord is van natuurlijk materiaal gemaakt. Een kind vindt het aangenaam om met speelgoed van natuurlijke materialen, zoals hout te spelen. Dat geldt ook voor het spelen met een houten schoolbord. Bovendien beschikt het hout over duurzame en sterke eigenschappen en gaat dan ook lang mee. Dat is een voordeel, want je kind kan al vanaf 3 jaar er veel plezier aan beleven en ook nog meerdere jaren daarna. Het spelen met houten schoolborden blijft namelijk leuk en is eveneens geschikt voor kinderen in de basisschoolleeftijd.

Diverse merken Niet alle speelgoedmerken brengen speelgoed van natuurlijke materialen op de markt, maar als je specifiek een houten schoolbord zoekt, dan ben je bij SchoolbordXL.nl op het juiste adres. Zo heeft het speelgoedmerk Bigjigs meerdere modellen beschikbaar en kun je bij ons onder meer het Junior art schoolbord van hout bestellen. Dit model is aan twee zijden te gebruiken met een whiteboard en een krijtbord.

Het speelgoedmerk Woodtoys staat natuurlijk voor de ontwikkeling van houten speelgoed. Dat kun je uit de naam al afleiden. In ons aanbod kun je meerdere modellen met elkaar vergelijken, zoals het Bord-set schoolbord in een compacte uitvoering of het basicmodel dat aan de ene kant een krijtbord is en waar je kind aan de andere kant magneetjes op kan plaatsen. Bekijk ook de andere beschikbare modellen van houten schoolborden van Woodtoys maar eens.

Uitstekende service Als je direct een houten schoolbord bestelt, maak je ook gelijk kennis met onze uitstekende service. Wij leveren snel, bieden een termijn van dertig dagen op zicht en geven volledige garantie. Bij je bestelling kies je zelf een afleverdatum of je laat het houten schoolbord op de voorgestelde datum bezorgen. 

Contact

Schoolbordxl.nl
Waterwinweg 9
7572 PD Oldenzaal
Tel. 0541-870114
Contact
Facebook

© 2021 Schoolbordxl.nl is onderdeel van XLShop
Wij gebruiken alleen de toegestane standaard cookies. Vragen? cookiepagina. Ik ga akkoord