• Voor 23:59u besteld, morgen in huis!
  • Gratis verzenden en retourneren va. € 19,95
  • Volledige garantie
  • 100 dagen op zicht

Smoby schoolbord

Met een Smoby schoolbord komt de fantasie van kinderen tot leven. De leuke schoolborden hebben een goede prijs kwaliteits verhouding. 

Onze services

  • Voor 23:59u besteld, morgen in huis!
  • Gratis verzenden en retourneren va. € 19,95
  • Volledige garantie.
  • Kies uw afleverdatum.
  • 100 dagen op zicht.
  • Eigen magazijn en voorraad.

Ruime keuze

Vanaf 3 jaar

Een Smoby schoolbord is een ideaal cadeau voor kinderen in de leeftijd vanaf 3 jaar. De fantasie wordt aan alle kanten geprikkeld. Er kan op het bord gekleurd worden, maar er kunnen ook tekeningen worden gemaakt, op geschreven worden of cijfers worden neergezet. De schoolborden bieden meerdere jaren plezier en de vaardigheden van je kind veranderen natuurlijk ook met de jaren. Zo wordt het ontzettend leuk om schooltje te spelen. Vooral als je kind naar de peuterspeelzaal is geweest of in een lagere groep van de basisschool zit. Kinderen vinden het namelijk geweldig leuk om de werkelijkheid op een realistische manier en met inbreng van de eigen fantasie na te spelen. Het voordeel van een Smoby schoolbord is bovendien dat je kind er alleen mee kan spelen, maar ook met andere kinderen. Dat komt ook goed uit als er broertjes of zusjes in huis zijn die mee willen spelen.

Ruim aanbod

Er is voor wat betreft het Smoby schoolbord voldoende variatie in ons assortiment beschikbaar om een passende keuze te maken. Je kunt bijvoorbeeld de keuze laten vallen op een schoolbord van Smoby dat aan twee kanten te gebruiken is. Dan is de ene zijde uitgevoerd als een krijtbord en de andere zijde als een whiteboard. Accessoires als krijtjes en stiften zij uiteraard los aan te schaffen, maar je kunt ook voor een uitvoering kiezen inclusief allerlei verschillende accessoires. Dan heb je meteen alles compleet voor één prijs. Smoby staat bekend als een kwaliteitsmerk op het gebied van kinderspeelgoed in de breedste zin van het woord. Je haalt met een Smoby schoolbord dan ook speelgoed in huis dat duurzaam is en lange tijd meegaat. Er zijn ook modellen beschikbaar die over nog meer functionele eigenschappen beschikken en bijvoorbeeld ook als een magneetbord kan worden gebruikt. Vrijwel alle modellen die als bordezel zijn uitgevoerd, kunnen op een gemakkelijke manier worden ingeklapt. Zo wordt er weinig ruimte in beslag genomen op het moment dat er niet door je kind mee gespeeld wordt. Wij raden aan de verschillende modellen eens te bekijken en de eigenschappen te vergelijken. Dan weet je namelijk zeker dat jij voor je kind het ideale Smoby schoolbord bestelt.

© 2024 Schoolbordxl.nl is onderdeel van XLShop