• Voor 23:59u besteld, dinsdag in huis!
  • Gratis verzenden en retourneren va. € 19,95
  • Volledige garantie
  • 100 dagen op zicht

Kinderschoolbord

Een kinderschoolbord is bij Schoolbordxl.nl verkrijgbaar in allerlei uitvoeringen en is natuurlijk geweldig speelgoed voor ieder kind. Bij ons vind je een schoolbord van bekende merken die voor de kwaliteit garant staan. Zoek in het aanbod en vergelijk de leukste modellen met elkaar om tot een keuze te komen en het kinderschoolbord meteen te bestellen.

Onze services

  • Voor 23:59u besteld, dinsdag in huis!
  • Gratis verzenden en retourneren va. € 19,95
  • Volledige garantie.
  • Kies uw afleverdatum.
  • 100 dagen op zicht.
  • Eigen magazijn en voorraad.

Schoolbord voor kinderen

Voor leuke activiteiten Een kinderschoolbord biedt kinderen de mogelijkheid om leuke activiteiten te ondernemen. Je kind kan bijvoorbeeld op het kinderschoolbord kleuren, maar ook tekenen en schrijven. Er zijn bovendien speciale modellen die over een magnetische zijde beschikken, waar ook nog mee gespeeld kan worden. Bovendien bieden schoolbordjes ook nog de gelegenheid om individueel of samen met andere kindjes te gaan spelen. Bijvoorbeeld schooltje wat nog altijd een favoriet is als je kind zelf eenmaal op school zit.

Beste merken Bij Schoolbordxl.nl vind je de beste merken terug die kinderschoolborden produceren en ontwikkelen en daarbij altijd aandacht besteden aan de kwaliteit en aan details. Je ziet dat onder meer terug in de uitstekende afwerking van merken als Kidkraft, Disney, New Classis Toys, Bigjigs en Woodtoys.

In verschillende kleuren, thema’s en uitvoeringen Bij het maken van een keuze voor een kinderschoolbord is het mogelijk om met een aantal punten rekening te houden. Bijvoorbeeld met de grootte, maar ook met de functionaliteiten. Een dubbelzijdig kinderschoolbord kan namelijk aan twee kanten gebruikt worden.

Het is ook mogelijk om met de kleur rekening te houden en bijvoorbeeld voor een houten kinderschoolbord met zwart krijtbord te kiezen. Ben je specifiek op zoek naar een schoolbord voor een jongen of een meisje, dan hebben wij speciale themaschoolborden beschikbaar van onder meer Cars en Disney. Bijzondere uitvoeringen zoals een tafelmodel, kunstenaarsezel vind je eveneens in het uitgebreide assortiment van Schoolbordxl.nl.

Je hebt natuurlijk alle gelegenheid om het overzicht te bekijken en details in te zien van elk kinderschoolbord dat wordt aangeboden. Als eenmaal de keuze is gemaakt, dan kan gelijk het artikel in het winkelwagentje worden gelegd en de bestelling worden geplaatst. Afrekenen kan op verschillende manieren en je krijgt een datum van bezorging gemeld die gewijzigd kan worden als een andere dag beter uitkomt. 

© 2024 Schoolbordxl.nl is onderdeel van XLShop