• Voor 23:59u besteld, morgen in huis!
  • Gratis verzenden en retourneren va. € 19,95
  • Volledige garantie
  • 100 dagen op zicht

Schoolbord kinderen

Schoolbord kinderen. Ben je daarnaar op zoek? Ontdek dan meteen het ruime en gevarieerde assortiment met schoolborden. Er is zoveel keuze dat je voor je kind het ideale exemplaar kunt vinden. Uiteraard koop je bij ons voor de scherpste prijs en met de uitstekende service waar SchoolbordXL.nl garant voor staat. Maak eeen vergelijking en bepaal je keuze. 

Onze services

  • Voor 23:59u besteld, morgen in huis!
  • Gratis verzenden en retourneren va. € 19,95
  • Volledige garantie.
  • Kies uw afleverdatum.
  • 100 dagen op zicht.
  • Eigen magazijn en voorraad.

Geweldig speelgoed

Een schoolbord voor kinderen is om meerdere reden fantastisch speelgoed. Zo kan je kind op een leuke manier tekenen en kleuren en als je kind wat ouder is zelfs ook schrijven en leren tellen met de magneetjes als je bijvoorbeeld voor een magnetisch schoolbord kiest. Kinderen kunnen zich bovendien prima zelf vermaken, maar ook met andere kinderen op het schoolbord samenspelen. Als je kind eenmaal zelf op school zit, dan is het geweldig om natuurlijk met een vriendje of vriendinnetje schooltje te gaan spelen. Daar komt een schoolbord voor de kinderen natuurlijk uitstekend bij van pas.

Wij hebben voor kinderen schoolborden in het aanbod die over een tweezijdige uitvoering beschikken. Een groot deel van de modellen biedt niet alleen de gelegenheid om te krijten, maar ook om van het whiteboard gebruik te maken. Je kunt de voorkeur laten vallen op een houten schoolbord voor kinderen, maar ook uitgaan van een magnetisch schoolbord. Het is maar waar je voorkeur en die van je kind naar uitgaat. SchoolbordXL.nl heeft het in elk geval allemaal beschikbaar.

Een schoolbord voor kinderen is bij ons bovendien verkrijgbaar van verschillende merken. Woodtoys levert bijvoorbeeld uitsluitend houten schoolborden en van het merk Smoby zijn er talloze modellen beschikbaar in een tweezijdige uitvoering. Zelfs met het type schoolbord voor kinderen kun je rekening houden. Er zijn tafelmodellen, hangmodellen, schildersezels en ook tekentafels in ons aanbod met schoolborden te vinden.

Je kunt het ene schoolbord voor kinderen met andere modellen vergelijken om zo tot een voorkeur te komen. Je kunt vervolgens meteen een bestelling plaatsen en wij zorgen voor een snelle afhandeling. In veel situaties kunnen wij het schoolbord voor kinderen de volgende werkdag al leveren.

© 2024 Schoolbordxl.nl is onderdeel van XLShop