• Voor 23:59u besteld, morgen in huis!
  • Gratis verzenden en retourneren va. € 19,95
  • Volledige garantie
  • 100 dagen op zicht

Speelgoed schoolbord

Een speelgoed schoolbord is geweldig leuk om je kind mee te laten spelen. Zo kan er niet alleen op een fantasievolle wijze schooltje worden gespeeld met andere kindjes, maar kan je kind er ook zelfstandig mee spelen door te kleuren en te tekenen. Ontdek gelijk het leukste aanbod bij Schoolbordxl.nl en bestel voor je kind een speelgoed schoolbord.

Onze services

  • Voor 23:59u besteld, morgen in huis!
  • Gratis verzenden en retourneren va. € 19,95
  • Volledige garantie.
  • Kies uw afleverdatum.
  • 100 dagen op zicht.
  • Eigen magazijn en voorraad.

Veel mogelijkheden

Een speelgoed schoolbord is in alle opzichten leuk. Je kind kan er leuk op tekenen en schrijven, maar bijvoorbeeld ook samen met een broertje, zusje of vriendjes schooltje meespelen. Bij het kopen van een speelgoed schoolbord kun je met een aantal aspecten rekening houden. Zo kun je bijvoorbeeld voor een authentiek model kiezen in de vorm van een krijtbord.

Er zijn meerdere modellen die aan twee kanten gebruikt kunnen worden. Het speelgoed schoolbord met een dubbele functie bestaat dan bijvoorbeeld aan de ene kant uit een krijtbord en aan de andere zijde uit een whiteboard. Met betrekking tot het materiaal, kleur en uitvoering heb je overigens bij Schoolbordxl.nl meerdere opties waar je een keuze uit kunt maken.

Je kunt een standaard speelgoed schoolbord kopen die zowel geschikt is voor jongens als meisjes of een specifiek model bestellen. Heb je bijvoorbeeld een dochter, dan kun je een speelgoed schoolbord kopen die in de basis in het roze is uitgevoerd of een speciaal thema heeft, zoals het Disney Princess schoolbord. Voor een jongen is het dan bijvoorbeeld leuk om het dubbelzijdige speelgoed schoolbord in het Cars thema te bestellen.

Zo kun je op allerlei manieren met je voorkeuren en die van je kind rekening houden. Ook aan de ruimte is gedacht, want als er sprake is van een beperkte ruimte, komt het tafelmodel wellicht uitstekend van pas. Er zijn meer speciale uitvoeringen, zoals het compacte speelgoed schoolbord of een exemplaar dat uitgevoerd is als een schildersezel.

Bekijk het aanbod maar eens en ontdek de leuke modellen van verschillende speelgoedmerken, zoals onder meer Smoby, Woodtoys, Disney, Bigjigs en Kidkraft. Je vindt vast en zeker een speelgoed schoolbord naar wens en kunt deze gelijk online bestellen.

© 2024 Schoolbordxl.nl is onderdeel van XLShop